Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

Farkaskonyha - Detox-mix 125 Gramm
Farkaskonyha - Detox-mix 125 Gramm
4 060 Ft

Farkaskonyha - Detox-mix 125 Gramm

A vesét és a húgyutakat remekül támogató, méregtelenítést elősegítő gyógynövénymix kutyáknak csalánmaggal, galagonyavirággal, csalánlevéllel, mezei zsurlóval,
aranyvesszőfűvel.
4 060 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Részletek
A Detox-Mix olyan gyógynövények speciális, különleges keverékéből készült, amelyek támogatják a vesét, a szervezet méregtelenítő folyamatait, segítik a kutya húgyúti és kiválasztó szervrendszerének hatékony és egészséges működését minden életkorban.

A keverék a bakteriális eredetű húgyúti gyulladások esetén húgyútak tisztításának támogatására szolgál.

Az egymással szinergiában lévő gyógynövények sokat segíthetnek húgyuti problémák, illetve vesebetegségek esetén: a csalán, amely vizelethajtásra világszerte kiterjedten használt gyógynövény , az aranyvesszőfűvel és a galagonyával kombinálva segítik a vese és a húgyutak működését.

A mezei zsurló egyik népies neve "vesefű" - általánosan tisztítja a szervezetet, legfőbb gyógyhatása a vese működésének serkentésében rejlik:

A csalánmag vesebetegség esetén vitathatatlanul az egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítő.

Adagolási tippl: keverd kedvenced eledeléhez naponta kétszer, önts rá egy kis meleg vizet, amelyben feloldódik a por. A por állagnak köszönhetően kedvenced szervezete jobban tudja hasznosítani.

Napi ajánlott mennyiség (1 mérőkanál ≈ 5 g):

<10 kg: ≈ ½ mérőkanál

10-25 kg: ≈ egy csapott mérőkanál

>25 kg : ≈ 1 mérőkanál

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Milyen fajta kutyusnak ajánljuk?
Legyen szó németjuhászról, tacskóról, francia bulldogról, agárról. Bármely fajú kutyusnak szívből ajánjuk.

Összetevők: csalánlevél, aranyvesszőfű, mezei zsurló, kakukkfű, galagonyatermés, csalánmag

Analitikai összetevők: nyersfehérje 3,5%, nyersrost 4,5%, nyers olajok és zsírok 0,8%, nyershamu max. 12%, nedvességtartalom max 12%

Fontos: a gyógynyövények, gyógynövény keverékek nem helyettesítik az orvosi kezeléseket. Betegség esetén haladéktalanul fordulj állatorvoshoz.
Vélemények
Kiegészítő termékek