Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

Joint Aid komplex ízületvédő

Teljeskörű ízületi táplálékkiegészítő!

Kedvenced nehezen ébred fel a pihenés után?

Fájnak az ízületei?

Diszpláziás, mozgásszervi problémákkal kűzd?

Sportkutya és az izületeinek szüksége van extra támogatásra?

Sérülés után szeretnéd segíteni a regenerációját?

Kap már ízületvédő táplálék kiegészítőt, de minden napos macera, hogy megegye a tablettákat, amelyet általában csak jutalomfalatba rejtve sikerül belediktálni? Vagy megeszi, de csak azért, mert ki tudja milyen ízesítőkkel, ízfokozókkal gyártott tablettáról van szó?

Nem csak glükozamint és chondroitint szeretnél neki adni, hanem teljes körű támogatást, amely biztosítja a porcok, ízületek, inak, csontok rugalmasságát?

A megoldás a Joint Aid, amely nemcsak 13, egymással szinergiában lévő összetevői miatt különleges, hanem egyedülálló, a Joint Aid által kifejlesztett Oatinol® vivőrendszere miatt, amelynek köszönhetően biztosított az értékes összetevők hasznosulása.

12 090 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Ízületvédő 13 aktív összetevővel (glükozamin, chondroitin, kollagén, glutamin, MSM, kurkuma, C-vitamin). Akkor ajánljuk, ha kedvenced nehezen mozog, mert elkoptak az ízületei (8 évnél idősebb kutya), vagy csípő, könyök vállízületi diszpláziás, vagy sérülést, sportsérülést szenvedett.

EZÉRT VÁLASZD:
Teljes körű támogatás, amely biztosítja a porcok, ízületek, inak, csontok rugalmasságát
13, egymással szinergiában lévő jól hasznosuló összetevő
Megoldás, ha kedvenced nehezen kel fel, fájnak az ízületei, diszpláziás, mozgásszervi problémákkal küzd, sportkutya, sérülés után szeretnéd segíteni a regenerációját
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek