Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

PULYKA CSONTLEVES - 300 ml

IGAZÁN ÍNYCSIKLANDÓ FINOMSÁG KUTYUSOD SZÁMÁRA! Szabadtartású pulyka csontlevesünk egyszerre egészséges és kényeztető. Lábadozó, beteg vagy emésztési problémákkal küzdő kutyusoknak is ajánljuk

Márka
Pet Farm Family
Részletek

ÖSSZETEVŐK

Friss pulyka húsos csont, víz.

TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

Fehérje 0,5%, zsír 0,3%, nedvességtartalom 99%, nyershamu 0,1%, nyers rost 1%.

ADAGOLÁS

Ajánlott adag egy felnőtt 10 kg testsúlyú kutya számára napi 1 db leveskonzerv.

TERMÉKLEÍRÁS

Szeretnél kutyusodnak valamit inni adni? Pulyka csontlevesünk nem csupán a szomjat oltja, hanem akkor is hasznos, ha kedvencednek épp nincs étvágya. A húsos pulykacsontból készült leves egészséges és kényeztető is egyben.

A finom pulyka csontleves kiváló megoldás emésztési problémák esetén. Önts fel egy kis tál rizst a levessel, máris sokkal szívesebben veszi kedvenced a diétát. BARF diétát folytatók számára is kitűnő kiegészítés, hiszen telis tele van kollagénnel.

Profi tippünk:

A levessel felöntve még a száraztáp is jobban csúszik. És azt se feledjük, hogy a folyadékpótlásnak is a legízletesebb módja egy finom leves fellefetyelése. Egészségünkre!

100%-ban emberi fogyasztásra alkalmas, élelmiszer minőségű összetevők. Válogatott friss húsok, az élvezetes ízek, a jó emésztés és az egészség érdekében.

Olvasnál kicsit bővebben a csontlevesekről és számos jótékony hatásukról? Egy teljes cikket szententünk a témának a blogunkon, itt elolvashatod!

Köszönjük, hogy támogatjátok a törekvéseinket, hogy a világ egy jobb és egészségesebb hellyé váljon. Az egészséges alapanyagok használata mellett minden termékünket környezetbarát csomagolásban kínáljuk. A fém konzerves dobozok 100%-ban újrahasznosíthatóak, általuk ti is hozzájárulhattok ahhoz, hogy visszaszorítsuk a műanyag zacskók, dobozok környezetszennyező hatását. #saynotoplastic #mondjnemetamuanyagra

Adatok
Ízesítés
Pulyka
Életkor
Minden korosztály
Test méret
Minden méret
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek