Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

PrimePet - Sörélesztő por 100gr
PrimePet - Sörélesztő por 100gr
1 870 Ft

PrimePet - Sörélesztő por 100gr

Olyan táplálékiegészítő, ami támogatja a kedvencünk bőrének és szőrének egészségét, erősíti az immunrendszert, enyhíti a szorongást és stresszt, taszítja a bolhákat kullancsokat és javítja az emésztést.

1 870 Ft
Részletek

Mi is a sörélesztő:

A sörélesztő sárgás színű pelyszerű anyag. A sörélesztő a Saccharomyces cerevisiae nevű egysejtű, mikroszkopikus méretű gombaféle, melyet  alapvetően a sör és kenyér előállításához használnak. Emellett táplálékiegészítőnek is használjuk az energia fokozására és az immunrendszer erősítésére mind nálunk embereknél mind kedvenceinknél. A sörélesztő B-vitaminok és antioxidánsok forrása, magas a kálium-, króm-, magnézium-, szelén-, vas- és cinktartalma, amelyek mind elengedhetetlenek a kutya általános jólétéhez.

Előnyei:

  • B-vitaminokban (B1, B2, B3, B5, B6, B7 és B9) és antioxidánsokban gazdag sörélesztő elősegíti az egészséges bőr, haj, szem és májműködést.
  • A sörélesztőben magas a szelén-, kálium-, króm-, vas-, cink- és magnéziumtartalom. Ezek az ásványi anyagok elengedhetetlenek a különféle sejt- és szervfunkciókhoz, valamint az általános jó egészséghez. Fontos megjegyezni, hogy a sörélesztő nem tartalmaz B12 vitamint, így azt máshogy kell pótólni.
  • A sörélesztő apró élőlényei elősegíthetik az emésztőrendszer fenntartását, táplálék-kiegészítőként, támogatja az emésztést.
  • A benne található B-komplex vitaminok segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást.
  • A napi sörélesztő adag, Omega-3-mal kombinálva, segíthetnek a kullancsok és bolhák taszításában – bár önmagában nem nyújt 100-os biztonságot, nem helyettesíti a bolha- és kullancs elleni szereket.

Mellékhatásai:

A sörélesztő használata biztonságos, kevés mellékhatása ismert.

  • ha nagyobb mennyiségben adjuk be akkor puffadással és gázképződéssel járhat.

Ne add neki, ha:

  • Kölcsönhatásba léphet bizonyos típusú szorongáscsökkentő és antidepresszáns gyógyszerekkel így ha kutyád ilyet szed nem ajánlott a sörélesztő szedése
  • Nem ajánlott a szedése vastagbélgyulladás és más bélbetegségben szenvedő kutyák számára

Összetétel: 100 % sörélesztő örlemény

Analitikai összetétel: Telített zsírsav 92.5%ebből taurinsav 53,2%, telítettlen zsírsav 2,1%

Adagolása:

Kutyák 0- 10kg-ig 1-4 gr 1/2-1 mokkáskanál
Kutyák 11-35 kg-ig 4-14 gr 2-7 mokkáskanál
Kutyák 35-60 kg-ig 14-24 gr 7-12 mokkáskanál
Cicák 0-5 kg-ig 2 gr 1/2 mokkáskanál
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek