Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

PETTBULLDOG® HYPOALLERGEN

TELJES ÉRTÉKŰ, EGÉSZSÉGET TÁMOGATÓ, SZUPER PRÉMIUM FUNKCIONÁLIS HYPOALLERGEN ÁLLATELELEDEL IDŐSÖDŐ KUTYUSODNAK! A PettBull® Hypoallergén termékcsalád receptúráit állatorvos kollégák, kutyatenyésztők igényei, tanácsai segítségével állítottuk össze. Hatásosságát diétás terápiák, etetések során teszteltük és a saját tapasztalataink, valamint a fogyasztóink visszajelzései alapján kijelenthetjük, hogy minden várakozásunkon felül teljesített!

695 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A PettBullDog® Adult termékek pozitív hatásai
•    Erősíti az állatok immunrendszerét
•    Gyengíti a fertőzéseket
•    Fokozza a vitalitást
•    Antiallergén 
•    Segíti a gyógyulást  

ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükán-nal, kiegészített, GMO-mentes, adalékanyagot, színezékeket, glutént, cukrot nem tartalmazó  funkcionális állateledel felnőtt kutyák részére nyúlhússal és barna rizzsel.


Mit tartalmaz?
•    ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükánt 
•    A PettBull® receptúra 100% friss húst tartalmaz
•    25 féle ásványi anyagot 
•    Omega-3, Omega-6 esszenciális zsírsavakat 
•    Élettanilag nélkülözhetetlen sókat 
•    Természetes vitaminokat, amit a hús alapanyagokkal adunk hozzá a receptúráinkhoz 
•    Előemésztett fehérjéket tartalmaz (enzimekkel feltárt állati eredetű lágy részeket) 
•    Létfontosságú zselatin burokkal védett hozzáadott vitaminokat tartalmaz 
•    Csak természetes állati zsírokat, zsírsavakat tartalmaz 


Mit nem tartalmaz?
•    Glutént 
•    Szóját 
•    Gabonát
•    Cukrot            
•    Adalékanyagot 
•    Színezékeket  
•    Mesterséges tartósítószereket 
•    GMO - t
•    Transzzsírsavat

Amitől ízletes és egészséges

100% friss húsból készül, kíméletes hőkezeléssel tartósítjuk az aromák megőrzése érdekében, így nem károsodik a vitaminok és aminosavak szerkezete és élettani hatása. Természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat ImmiVet Béta 1,3-1,6  Glükán-t tartalmaz az immunrendszer erősítése érdekében.Folyamatos állategészségügyi, és technológiai ellenőrzés mellett történuk a  gyártási folyamat, az alapanyagok kinyerésétől az otthoni átvételig. A receptúra összeállítása során fontos szempont volt, hogy az összetevők a lehető legjobban közelítsen a természetes étrendben előforduló alkotókhoz.

Alkalmazás

Idősödő kutyáknak. Ajánlott és alkalmazható betegségek megelőzésére, az immunrendszer erősítésére, érzékeny bőrű, esetleg szenzitív emésztésű egyedek önálló diétájaként. Műtétből, betegségből való felépülés elősegítésére is kiválóan alkalmas. Cukorbeteg, liszt és glutén érzékeny kutyák probléma mentesen fogyaszthatják. Etetésével javítani tudtuk a kiválasztószervek, a máj-, a vesefunkció értékeit, amit a rájuk vonatkozó vérlabor biokémiai paramétereivel is igazoltunk, köszönhető ez a hozzáadott premix keverékünkben lévő mikro, makroelemek, aminosavak, vitaminok mennyiségének és az ImmiVet Béta 1,3-1,6 Glükán egymást erősítő szinergikus  hatásának. Antiallergén étrendi hatású, mivel a receptúrához nem használnak allergén összetevőket.
A PettBull® termékek fogyaszthatósága szobahőmérsékleten a legideálisabb! (+22 és 24 C0 között.

Adagolás

Idősödő kutyáknak ajánlott naponta 2 adagra bontva arányosan elosztva. 5 kg testtömeg esetén: 2 x 175-275 g/nap, 10 kg testtömeg esetén: 2 x 275-375 g/nap. Az etetés kiegészítéseként friss ivóvíz folyamatos biztosítása is szükséges! A terméket felbontás után lefedve, hűtve kell tárolni a végső felhasználásig! Újbóli etetés előtt, minimum szobahőmérsékletre kell melegíteni! A nyitott termék a konzerv tető eltávolítása után, 24 óráig őrzi meg eredeti kedvező aromáját.

Összetétel

Hús és állati származékok (min.10% nyúlhús, 4% barna rizs), lazac olaj 0,5%, Immivet Béta1,3-1,6 Glükán 80mg/kg. Analitikai összetevők: nyersfehérje 11%, nyers olajok és zsírok 6%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,5%, nedvességtartalom 79%. Hozzáadott természetes adalékanyagok: D3-vitamin (cholecalciferol) 200N.E, E-vitamin,  20mg/kg. Nyomelemek: cink (cinkoxid) 13 mg/kg, kalcium 0,30% foszfor 0,25%. A termék minőségmegőrzési idejét a vitaminokat is beleértve,valamint a gyártó regisztrációs számát lásd a doboz alján. Felbontás után lefedve,hűtve tárolva 1 napig felhasználható!

  
A PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDEL TERMÉKCSALÁDRÓL
Teljes értékű funkcionális állateledelek – hozzáadott cukor, szója, glutén, tartósítószerek és színezékek nélkül.
Hosszú évek fejlesztésének köszönhetően ajánljuk Önöknek a PettBull® FUNKCIONÁLIS ÁLLATELEDELTERMÉKCSALÁDOT. Az INRA, GLG, NRC és AAFCO legkorszerűbb ajánlásait figyelembe vevő összeállítás organikus, környezetkímélő, ugyanakkor optimálisan fedezi kedvence szükségleteit. A munkában a fejlesztőinkkel együtt a Szent István Egyetem Takarmányozási és Gyógyszertani Tanszékek munkatársai is reszt vettek. Az energiaigény korszerű számításán túl (MJ ME/kg) az aminosav- és fehérjeigény is a legkorszerűbb elvek alapján történt. A biztonsági rátartással kiszámolt fehérjetartalom minden életkorban fedezi a megjelölt kor- és fajtajellegzetességek támasztotta igényeket. A beltartalmi adatokat energiaértékben, lizinszázalékban is biztosítottuk a termékeinkben. A PettBull® funkcionális állateledel termékcsalád különlegessége, hogy eddig csak humán élelmiszerekben használt Béta 1,3-1,6 Glükán-nal egészítjük ki, amelynek immunstimuláns hatása megkérdőjelezhetetlen.
„Elsődleges szempont volt a PettBull® termékcsalád kifejlesztésénél, hogy az összes benne lévő összetevő funkcionálisan a célfogyasztók egészségét messzemenően támogassa. Kedvenceink helyes takarmányozásának köszönhetően meghosszabbíthatjuk élettartamukat, ráadásul megfelelő életminőségben. A PettBull® szuper prémium funkcionális állateledelek mindent tartalmaznak, amikre szükségük van, de semmi olyat, amire nincs igényük, vagy káros kedvenceinknek! Ráadásul egészséget támogató hatásúak az egyedi receptúránkban lévő összetevőiknek köszönhetően!”
assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba (állatorvos) ügyvezető, R&D Director PettBull® Kft. 

Vélemények
Kiegészítő termékek