Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

YuDIGEST Dog tabletta - Probiotikum kutyáknak 120 db
YuDIGEST Dog tabletta - Probiotikum kutyáknak 120 db
16 335 Ft

YuDIGEST Dog tabletta - Probiotikum kutyáknak 120 db

Mindennapos támogatás az érzékeny gyomrú kutyáknak. Támogatja az egészséges emésztést.

16 335 Ft
Részletek

Probiotikum kutyáknak:

A YuDIGEST Dog egy olyan probiotikus / prebiotikus komplex formula, amely támogatja kedvencünk emésztőrendszerének természetes egyensúlyát az érzékeny pocakkal rendelkező kutyusok számára.

Ez az egyetlen emésztést segítő táplálékkiegészítő kifejezetten kutyák számára, amely tartalmazza prebiotikumoket és  probiotikumokat plusz az egyedülálló BioActiv ™ komplexet: három különböző természetes prebiotikum, amelyek blokkolják a rossz baktériumokat és táplálják a jó baktériumokat. 

Megkülönböztetünk „jó” és „rossz” baktériumokat. Bizonyos baktériumok normálisan is megtalálhatóak a bélflórában, kis számban. Amikor ez a jól működő rendszer felborul, egy gyulladásos folyamat, antibiotikum kezelés vagy akár –érzékeny emésztésű kutyusok esetében- megváltozott etetés hatására, az a mikroflóra egyensúlyának eltolódásával, és kellemetlen hasi tünetekkel járhat. Ilyenek lehetnek az étvágytalanság, fűevés, haspuffadás, gázosodás, illetve lazább, hasmenéses bélsár ürítése.

Mik azok a pre,-és probiotikumok?

A probiotikumok az előbb emlegetett, bélben élő „jó” baktériumok, melyeket kívülről, különböző készítmények segítségével is pótolhatunk.

A prebiotikumok olyan, a szervezet számára emészthetetlen anyagok -többnyire növényi rostok-, amelyeket a bélben élő organizmusok fermentálni képesek, így ideális környezetet teremtve a kedvező baktériumoknak. Lényegében az előnyös mikróbák tápanyagául szolgálnak.

Mivel ezek adagolása veszélytelen, és számos pozitív hatásuk van, érdemes otthon, a házipatikában kifejezetten kutyák számára fejlesztett probiotikus készítményt tartani. A YuDigest termékek azért tökéletes választás kutyusod emésztésére, mert  pre-és probiotikumok egyszerre találhatóak meg, így teljeskörű támogatást nyújtva az emésztésnek – és így az egész szervezetnek.

Feltöltés jó baktériumokkal

Több mint 200 millió pro-biotikus Enterococcus Faecium baktérium dolgozik naponta tablettákként, hogy megőrizze kedvence természetes bél baktérium populációját.

Blokkolja a rossz baktériumokat

Magas tisztaságú prebiotikumok az MOS ( mannán-oligoszacharidok), scFOS ( frukto-oligoszacharidok) és a Béta Glükán segítenek a rossz baktériumok blokkolásában, miközben táplálják a jó baktériumokat, amelyek támogatják a kutyák emésztőrendszerét.

Segíti az egészséges emésztést

A probiotikumok és a prebiotikumok bioaktív kombinációja támogatja az egészséges bélrendszer környezetét, hogy segítse kedvence emésztését, hogy kutyája egészséges és aktív maradjon.

Top Tipp!

Ne felejtse el, ha YUDIGEST DOG-et használ, tartson otthon a YuDISET Plus csomagból is mert, ha szűkség van rá ez gyors ütemben segíti a beteg gyomrot. 

Vélemények
Kiegészítő termékek