Kérdése van? Hívjon minket! +36708847905

YuDIGEST Plus for Dogs
YuDIGEST Plus for Dogs
5 185 Ft

YuDIGEST Plus for Dogs

YuDIGEST Plus for Dogs
YuDIGEST Plus for Dogs

Ez a termék gyors és hatékony segítség a kutyák és macskák hasmenésére, emésztési panaszokra.

5 185 Ft
Részletek

A hasmenés elég gyakran előforduló kellemetlen nehézség kedvencednek? Ha a kutyád hajlamos az emésztési problémákra, gyakran tapasztalsz hasmenést, hányást tarts otthon YuDIGEST PLUS-t!

Hogyan segít ez a készítmény?

Gyengéd, természetes és hatékony ami gyors segítséget nyújt a problémás pocakoknak valamint segít a fennálló kihívások kezelésében.

Helyreállítja a természetes egyensúlyt:

Három különböző tudományosan kifejlesztett prebiotikum, és 1 milliárd probiotikus baktérium egyedi keveréke egy tasakban, amely támogatja a “jó” baktériumok megtelepedését, és blokkolja a “rossz” baktériumokat az egészséges emésztési egyensúly biztosítása érdekében.

Megköti a rossz baktériumokat, vírusokat és méreganyagokat:

Kutya hasmenésre a Montmorillonit egy nagyon fontos összetevő, egy olyan különleges agyag, amely megköti a vírusokat és a méreganyagokat, így biztonságosan áthaladnak a kedvenceink emésztőrendszerén. Kimutatták, hogy akár 20-szor hatékonyabb, mint a többi általánosan használt agyag, például a kaolin.

Támogatja a bélfalat:

A treonin egy esszenciális aminosav, amely segít a bélben lévő sejteknek, egy egészséges bélrendszer kialakításában.

Támogatja az egészséges emésztést:

A lenmagliszt természetes rostban és antioxidánsokban gazdag amely az egészséges emésztést támogatja.

Napi adagolási útmutató:

Kutya hasmenésre a YuDIGEST PLUS tökéletesen megfelel, de macskáknak is egyaránt. Az útmutatás szerint szórd az ételbe naponta, mindaddig ameddig szükséges, vagy ameddig állatorvosa javasolja.

probiotikum kutyáknak

Tipp:

Kutyák vagy cicád számára a YuDIGEST PLUS-t összekeverheted 10-15ml vízzel és az így elkészült hús ízű masszát tedd kedvenced ételébe vagy fecskendővel add a szájába. A mixet azonnal el kell fogyasztani! Nem tárolható!

Vélemények
Kiegészítő termékek