Házi kutyakeksz recept tőlünk nektek

Mi, a kutyusod.hu-nál hiszünk a fenntartható kutyaeledelekben, kutyáknak készült finomságokban.
És mi lehet tutira méreganyag mentes kutya csemege? Hát amit mi magunk készítünk, ellenőrzött alapanyagokból!
Ma szeretnénk egy egyszerű őszi csemegét bemutatni nektek, amit kezdő szakácsoknak is nyugodt szívvel ajánlunk, és bár nem B.A.R.F táplálás, de méreganyagot nem tartalmaz, és természetes kutyajutifalat lehet az őszi séták alatt.

Miért jó a kutyusomnak az agancs rágóka?

A kutya természetes szükséglete, hogy rágjon. Szüksége van rá, ez az egyetlen módja, hogy természetes módon tisztán tartsa fogazatát és a fogkőtől is meg szabaduljon. Kutatók számtalan alkalommal megfigyelték, hogy a kutya ősei, a szabadon élő farkasfélék vadászat és táplálkozás után, a préda bőrét vagy csontjait, agancsait rágcsálják. Az agancs egy elszáradt bőrrel bevont szaru képződmény, puhább mint kutyusunk foga de a szennyeződéseknél jelemzően keményebb.

Mennyi műanyagot dobunk ki egy év alatt a kis kedvenceink miatt?

Mi, a Kutyusod.hu csapata nem csak az egészséges kutyaeledelek mellett tettük le voksunkat, hanem a fenntartható bolygó mellett is. Attól még, hogy egészséges kutyaeledelt adsz kedvencednek, ugyan úgy kell wc-re mennie neki is, amivel folyó ügyek esetén nincs is semmi gond ha egy kis darabka zöldfelületen sétáltatod kedvenced, magas nitrogén tartalma miatt még jót is tesz a talajnak.
De miujság a nagy dolgokkal?