Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Milyen a tökéletes kutya játék?

2021.06.04 11:00
Milyen a tökéletes kutya játék?

Mint minden kutyának biztosan a tiédnek is megvannak a kedvencei. A játék és a játékos tanulás ugyanis elengedhetetlen egy kölyökkutya életében hiszen ezzel tudja levezetni a felesleges energiáját, ezzel tudod őt úgy tanítani, hogy észre sem veszi és persze vannak olyan játékok amik lekötik a figyelmét amíg te nem vagy otthon vagy csak épp szusszannál egyet egy hosszú nap után.

Azoknak a kutyáknak akiknek éppen jön a foguk vagy csak szeretnek mindent is megrágni tökéletes választás lehet egy rágós játék. Így megkíméled kedvenced fogait és bizony a bútoraidat is.

Azt tudtad, hogy a játékokra jutalomként tekintenek a kutyák?

Ha nem tudod, hogy melyik játékot válaszd amivel a kedvenced egyedül vagy akár veled is szívesen játszik, íme egy kis segítség tőlünk!

 

1. Labda

Ha egy kölyökkutyáról beszélünk akkor a tanításában rengeteget segíthet a méreganyagmentes Beco Pets Jutalomfalattal tölthető labdánk. Használhatod szimpla labdaként vagy meglepheted kedvencedet egy kis jutalomfalattal. Ha pedig egy erősebb, összetettebb labdát keresel, mert a kedvenced minden labdát azonnal szétrág akkor a Beco Pets Kender labdánkat keresed.

Tipp: a Beco Pets - Kender Kötél - Labda Kötélen-t együtt is használhatjátok mint húzós játék vagy a kötél segítségével messzebbre is tudod dobni.

 

2. Rágócsont

Ha fiatal kedvencednek csendes pihenőre van szüksége, vagy le akarod foglalni valamivel, amíg magára hagyod akkor jó választás lehet egy rágócsont. Ebből is több különböző fajta van így hosszabb-rövidebb időre is le tudod őt foglani. Választhatsz rágható kutyafogkefét is de ha nem szeretnél odafigyelni a plusz bevitt kalóriákra a kutyusodnál akkor válassz egy tartós méreganyagmenteset. A West Paw Rumpus Rágó bajnokoknak lett kifejlesztve, így nem kell aggódnod, hogy kedvenced szétrágja míg nem vagy otthon.


3. Kötelek

A kötél tulajdonképpen szükséglet a kiskutyák számára! A fogzó kiskutyákon segít, hiszen rágása megnyugtatja a kiskutya ínyét, ezek mellett pedig még a fogakat is tisztán tartja azáltal, hogy megakadályozza a fogkőképződést. Kötélhúzás mellett dobálni is lehet és akár évekig is bírhatja.

+1 Játékos etetők

A játékos etetők hosszú időre lefoglalják a kiskutyádat és jól meg is tornáztatják az agyát. Ezek rendszerint gumiból vannak és száraztáppal lehet őket megtölteni. (Jutalomfalattal semmiképp sem érdemes mert kedvenceink hamar hozzászoknak a könnyen jött jutalomhoz.)
Jól jöhetnek fürdetéskor, mancstörléskor és szőr keféléskor is, hiszen kutyáknak készült krémekkel meg lehet kenni ezáltal lefoglalva a kiskutyánkat. Emellett kedvenced megtanulhat lassan és türelmesen enni, hiszen minden falatért meg kell küzdenie. Ha van egy idősebb falánk kutyusod akkor mindenképp próbáld ki nála, ezzel neki is jót teszel!

FONTOS! Mindig olyan játékot válassz, amely megfelelő méretű a kutyád számára.