Miért kérjük el kutyád adatait? Ezért!

2021.09.17 09:56
Miért kérjük el kutyád adatait? Ezért!

Elsősorban tisztázzuk milyen adatokról is van szó:

  • név
  • születési dátum
  • súly és fajta

Az Ő nevét is amolyan bemutatkozási / megszólítási szándékkal kérjük el. Ha küldünk neked egy e-mailt számodra is személyesebben a keresztneved megszólításával küldjük. Folyamatosan fejlődünk, újítunk és próbálunk minél közelebb kerülni mert minél többet tudunk róla a rendeléseiden és az adatain keresztül annál személyreszabottabban tudunk majd rátok figyelni és később releváns ajánlatot küldeni...és most nem a creepy figyelésre gondolok. :D  Hanem arra, hogy az idő előrehaladtával ahogy a te korod úgy az övé is változik. Nem öregíteni akarlak, félre ne értsd. Hanem segíteni neked és ezáltal kedvencednek hiszen változik és idősödik. Minden korban más és más kell neki. Kölyökként kölyök táp, csonterősítő, vitaminok, játékok kellenek neki és egy kis útmutató a gazdinak, a helyes táplálásra. Míg felnőtt korában már felnőtt táp, kúrák és idős korában némi zöldkagylópor az izületekért. 

Tudom most haza beszélek de minél többet rendelsz tőlünk annál jobban ismerjük meg Őt és annál jobban tudunk neked segíteni ha esetleg erre lenne szükséged. 

Ha beteg lesz kutyusod és keresed neki a megfelelő gyógyszert mert te is az a fajta vagy aki otthon magának (jelen esetben kedvenced) diagnosztizálja a betegséget de sajnos a google nevű barátod cserben hagy akkor tudod hogy bizalommal kereshetsz fel minket. Nyilván mi elsősorban el fogjuk neked mondani, hogy nem vagyunk állatorvosok és bizony javasolni fogjuk, hogy keresd fel őt. De ha olyan dologgal hívsz minket hogy xy a baja a kutyusodnak az állatorvos szerint akkor már sokkal segítőkészebbek leszünk. (Addig is de innentől célirányosabban tudunk neked segíteni.)

 

Ilyen eset volt például Mex is aki egy francia bulldog. Amit a fajtáról jelen esetben tudnod kell, hogyha nem ismered, hogy rövid orrú ami miatt nehezebb neki a légzés. Ezt a problémát fokozza a nyár és az állandó röfögést Mex esetében fuldoklás váltotta fel. Erre mi egy már jól bevált Quebeck Buldo Q-t javasoltunk és persze néhány nap múltán a gazdi boldogan írt nekünk hogy Mex jól van!

 

Ehhez persze tudunk kellett hogy Mex hány éves, milyen fajta és hány kiló. Sok, sőt a legtöbb étrendkiegészítő korhoz vagy testsúlyhoz kötött. Mindig minden esetben le van írva az étrend kiegészítőkre az adagolási javaslat. Nem fajtákra hanem korra vagy testsúlyra. Persze ettől függetlenül sokan hívnak fel azzal, hogy hogyan is kell adagolniuk az adott terméket, ezért is fontos tudunk többet kedvencedről. 

 

Vagy ott van például Kristóf, aki a napokban keresett meg minket mert lovának segítségre volt szüksége és ezt a segítséget a Lila Loves It Ezüst Spray-től kapta meg miután mesélt a problémáról és a lóról is, mi pedig kolléganőmmel ketten ex lovasként és kedvenc állatorvosunkkal való konzultáció után javasoltuk neki azt. Neki hosszú távon nem fogunk tudni segíteni, hiszen egy kutyás webshopunk van de vannak termékeink melyeket más állatok is használhatnak. 

 

Ahogyan ott volt Kata akinek még abban is segítettünk, hogy milyen nevet válasszon kedvencének. Na jó volt 2-3 opció ami közül nem tudott választani így ha már segítséget kért abban, hogy mi kell egy kiskutyának abban is segíthettünk, hogy melyik legyen a végleges név. Kíváncsi vagy mi lett végül?! Aki kíváncsi hamar megöregszik :D

Na jó, nem húzom tovább.

 A neve: Loki lett.

 Azt hiszem nem kell magyaráznom honnan is jött a név. A listában még ott volt a Stark és a Rogers. Igen, mi is konstatáltuk, hogy Kata nagy Marvel rajongó. (Akárcsak mi!) 

Apropó Marvel, ha ma csak egy cukiságot nézel meg akkor az a Mancs Kapitány kutya ruhánk legyen.

 Mesélhetnék még nektek kismillió történetet és ha úgy látom, hogy tetszett nektek ez a kis könnyed beszélgetés akkor fogok is!:)

 

Találkozunk legközelebb,

Lilla