Természetes rágóka

Nézet:
Sorrend:
Szárított-füstölt disznó lábszárcsont hosszan tartó, ízletes jutalomfalat kutyák részére.
Megfizethető alternatíva, ha természetes rágókát keresel!
Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és adalékanyagot nem tartalmaz!
Kíválóan tisztítja a fogakat és erősíti a rágóizmokat. Közepes és kistestű kutyák számára ajánlott.
720 Ft

IGAZÁN KÜLÖNLEGES, MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ, ÍNCSIKLANDÓ RÁGÓKA KUTYUSODNAK! Magas kollagén, kalcium és fehérje tartalmú jutalomfalat amely támogatja a porcok és ízületek fejlődését.  Különleges eljárással szárított és akácon füstölt ínycsiklandó jutalomfalat közepes és nagytestű kutyák számára. Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és adalék- anyagot nem tartalmaz!

1 190 Ft

IGAZÁN KÜLÖNLEGES, MAGAS FEHÉRJETARTALMÚ, ÍNCSIKLANDÓ RÁGÓKA KUTYUSODNAK! A szárított marhagége magas kondroitin és glükozamin tartalma bizonyítottan hatékony a kutyák egészséges izületének támogatásában. Ez a kalória- és zsírszegény könnyen emészthető, és tápláló snack, ideális táplálék az étkezések között. 100% -ban természetes, színezéket és tartósítószereket nem tartalmaz. Minden korosztályú és méretű kutyának adható.

1 290 Ft

IGAZÁN KÜLÖNLEGES, ÍNCSIKLANDÓ RÁGÓKA KUTYUSODNAK A PORCOK ÉS ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉÉRT! Magas kollagén, kalcium és fehérje tartalmú ropogós jutalomfalat, amely támogatja a porcok és ízületek egészségét. Kíválóan tisztítja a fogakat és erősíti a rágóizmokat. Különleges eljárással szárított jutalomfalat minden méretű és koroyztályú kutya számára. 100% természetes, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és adalékanyagot nem tartalmaz!

1 290 Ft

 A friss, nyers zöld pacal remek alternatívája!

Jó hír a gazdinak: sokkal kevésbé büdi, ám annál inkább ropogós!

Ellenállhatatlan finomság, és mivel feldolgozás nélkül, szárítva készítjük, megőrzi az összes, természetes állapotában is megtalálható vitamint, ásványi anyagot és enzimet. Röviden, tömören: egészséges nassolnivaló!

1 490 Ft

NA EZZEL ELLESZ EGY DARABIG, 100% TERMÉSZETES RÁGÓKA KUTYUSODNAK! Szárított-füstölt marha lábszárcsont hosszan tartó, ízletes jutalomfalat kutyák részére.Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot és adalékanyagot nem tartalmaz! Kíválóan tisztítja a fogakat és erősíti a rágóizmokat. Közepes és nagytestű kutyák számára ajánlott.

1 990 Ft