Szárított húsok

Nézet:
Sorrend:

Fagyasztva szárított BARF TO GO eledel. Valódi, nyers, bio minősítésű birkahús, amely segítségével bárhol, bármikor meg tudod etetni kutyádat. Elfelejtheted a hús porciózást, a fagyasztást, a kiolvasztást. Nem kell a tárolással vacakolnod és nem lesz szükséged hűtőládára sem, HURRÁ! Csak öntsd fel ízletes, langyos csontlevessel vagy akár vízzel és a hús pár perc alatt visszanyeri eredeti állapotát.

2 490 Ft

Fagyasztva szárított BARF TO GO eledel. Valódi, nyers, MSC tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható halászatból származó lazachús, amely segítségével bárhol, bármikor meg tudod etetni kutyádat. Elfelejtheted a hús porciózást, a fagyasztást, a kiolvasztást. Nem kell a tárolással vacakolnod és nem lesz szükséged hűtőládára sem, HURRÁ! Csak öntsd fel ízletes, langyos csontlevessel vagy akár vízzel és a hús pár perc alatt visszanyeri eredeti állapotát.

2 490 Ft

PILLANATOK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ, A BARF KEDVELŐINEK AJÁNLJUK!

200g-os szárított hús, amely kb. 800g friss húsnak felel meg.

  • 200g-os kiszerelés
  • 100% hús
  • minden korosztájnak ajánljuk
  • barf étrendbe illeszthető
  • egészséges tápanyag forrás
  • színezékektől és aromáktól mentes
  • tartósítószer és mesterséges adalékanyag mentes
3 990 Ft

Fagyasztva szárított BARF TO GO eledel. Valódi, nyers, bio minősítésű marhahús, amely segítségével bárhol, bármikor meg tudod etetni kutyádat. Elfelejtheted a hús porciózást, a fagyasztást, a kiolvasztást. Nem kell a tárolással vacakolnod és nem lesz szükséged hűtőládára sem, HURRÁ! Csak öntsd fel ízletes, langyos csontlevessel vagy akár vízzel és a hús pár perc alatt visszanyeri eredeti állapotát.

2 490 Ft
Nem vásárolható!

Fagyasztva szárított BARF TO GO eledel. Fagyasztva szárított BARF TO GO eledel. Valódi, nyers, pulykahús, amely segítségével bárhol, bármikor meg tudod etetni kutyádat. Elfelejtheted a hús porciózást, a fagyasztást, a kiolvasztást. Nem kell a tárolással vacakolnod és nem lesz szükséged hűtőládára sem, HURRÁ! Csak öntsd fel ízletes, langyos csontlevessel vagy akár vízzel és a hús pár perc alatt visszanyeri eredeti állapotát.

2 490 Ft
Nem vásárolható!